Toiminnanjohtajan Blogi / Kesäterveiset

03.07.2019

VAO ry:n kesätauko on pidetty ja olemme jälleen avoinna. Tuemme, jaamme tietoa ja järjestämme toimintaa koko Suomen laajuisesti.

Palataan kuitenkin kevään kuulumisiin vielä hetkeksi. 27.5.2019 pidettiin vuosikokous, jossa valittiin uusi hallitus, palkittiin ja jaettiin todistuksia.

VAO Ry:n hallitus 2019

Puheenjohtaja: Sanja Sateenranta

Varapuheenjohtaja: Heikki Tanskanen

Sihteeri: Aleksanteri Grönlund

Hallituksen jäsenet:

Jenni Åman

Mira Lahti

Sakari Lahti

Ensimmäistä kertaa yhdistys myös jakoi Vuoden VAO:lainen kunniakirjan. Kunniakirja jaetaan vuosittain vapaaehtoiselle, joka on toiminut aktiivisesti ja tehnyt merkittävää työtä yhdistyksen ja jäsenten hyväksi.

Vuoden VAO:lainen 2018 on Saku Viiru.

Kokouksessa jaettiin lisäksi todistukset kaikille kevään 2019 aikana VAO ry:n Vertaistoimijakoulutuksen hyväksytysti suorittaneille.

Tästä on hyvä jatkaa. Seuraava vertaistoimijakoulutus starttaa syksyllä, heinäkuun lopussa vietämme lasten huvipuistopäivää Särkänniemessä, suunnitteille on myös omaisten virkistyspäivät ja perheleiri. Eri toimintojen hakuaikoja avataan sitä mukaa, kun rahoituspäätökset vahvistuvat.

Minä jatkan entiseen malliin järjestössä toiminnanjohtajan työssäni ja olen tavoitettavissa puhelimitse numerosta 050 3400 373 ja sähköpostitse sanja.sateenranta@vaory.fi

Tukipisteen päivystys- ja aukioloajoista lisätietoja nettisivuillamme. Olemme tukena, kun vankeus koskettaa arkea.

Toivotan kaikille lämpimiä heinäkuun päiviä!

Sanja