Meren ja muurien takaa Blogi / Paljon vuosia takana, muutama vielä edessä

07.03.2019

Hei!

Taas on vierähtänyt tovi jos toinenkin edellisestä postauksesta. Elämä on tuonut kaikkea mahdollista eteen, kuten sen, että tietokoneeni ja puhelimeni sanoutuvat irti puolen tunnin sisällä toisistaan!

No, jos minulla ei ole helppoa niin ei ole rakkaalla Freellänikään, joka ei tämän vuosikymmenen puolella tulekaan olemaan kyseisen kutsumanimen mukainen. Hän sai juuri tiedon, ettei pääsekään ehdonalaiseen hyvän käytöksen vuoksi. Vapautuminen koittaakin siis vasta muutaman vuoden päästä... Masentavaa, ennen kaikkea hänen puolestaan. Päästessään ulos hän on ollut puolet elämästään vankilassa. Onneksi hän on jo nyt ollut yli kymmenen vuotta telkien takana, joten suurin osa tuomiosta on joka tapauksessa lusittu. Nyt ehdin myös varautua itse. Saan talouteni kuntoon ja pystyn auttamaankin häntä. Nyt on jotain odotettavaa!

Kiitos lukemisesta! Tsekatkaa myös Vangin Vaimon ja Sanjan blogit. Ja jos ette vielä huomanneet, niin Tainan mainio Vangin Äiti - blogi sopii niin vankien vanhemmille kuin muillekin!


Meren ja muurien takaa -Blogi

-Aleksanteri