Vangin vaimo / Kädet täynnä

20.11.2019

Aloitin syksyllä jälleen uuden opiskelu-urakan. Se vie paljon aikaa blogin kirjoittamiselta (vaikka en kovin säännöllisen aktiivinen kirjoittelija ole ollut muutenkaan), mutta tuntui oikealta ajankohdalta aloittaa opiskelemaan juuri nyt. Ensinnäkin, kuten jokainen vangin puoliso tietää, sitä tekee kaikkensa, että aika kuluisi mahdollisimman nopeasti. Opiskelu on vienyt niin monta tuntia päivästä, päivää viikosta ja viikkoa kuukaudesta, että yhtäkkiä tajusin kohta olevan joulu!

Mutta kyllä se ikävä osaa vieläkin iskeä kyyneltulvana ja epätoivonpuuskana. Vaikka olen ollut ajoittain ihan hermoraunio ja väsynyt kiireeseen, joka kerta huomatessani kuinka nopeasti aika on kulunut, saan uuden annoksen motivaatiota jatkaa. Mutta realistisesti ajateltuna, valmistuessani ollaan vasta puolivälissä mieheni tuomiota. Jep, masentavaa, joten enpä mieti sitä.

En sitten tiedä, onko jossain vaiheessa luvassa viime vuoden kaltainen romahdus, mutta juuri nyt tuntuu hyvältä täyttää viikot työllä ja opiskelulla.

Tsemppiä teille muillekin, joilla on kädet täynnä!

-Johanna