Elinkautinen äitiys Blogi / Äidin tuska RÄP

12.03.2019

"Mul on verhot kii, istun pimeässä. Ei muu maailma nää mitä oon tekemässä... Suren, mut sitä kukaan ei nää, tää elämän helvetti täyttää mun pään.
Mikä on äidin tuska kun laps tekee rikoksen? Se, ettei pääse takas jaloilleen... se, että lapsella on paha olla, ja mutsi syyttää itteään kuus-nolla.Mä en tajuu miks tää meni näin, tätä on niin vaikee tajuu selvin päin. Kuten Cheek sanoo: "Tähän paskaan vajoo". Tunnen itseni luuseriksi, mikä ois se hyvä fiksi, josta tulis se parempi kiksi? Paska mutsi! Miksi? SIKSI!!!!Kun lapsi kysyy, et "miksetsämutsi enää räppää", vastasin; "et ei enää tätä läppää". Tää juttu meni nyt kovemman kautta, ei auta et kysyy: "Mutsi miks et sä auta".
Me ollaan nyt isolla polulla, sellasella elämän runtelemalla; jossa ei oo varaa enää valita, ei oo merkitystä olemisella, pelkästään tulevaisuudella, me haluttais nyt elää ihmisisksi. Sellaisiksi joista haaveilimme, joiden pariin haluaisimmekin kuuluvamme! Valinta on niin vaikea, sen yrittää äitikin tajuta, sen miksi meille kävi näin? Sen ymmärrän ehkä vasta huomennapäin...."


Elinkautinen äitiys Blogi

-Taina